‘Bij ons mag sporten ook gewoon heel erg leuk zijn!’

[DELFT] – ‘Natuurlijk sport je vaak om gezondheidsredenen, maar wij vinden het vooral ook belangrijk dat sporten gewoon echt heel erg leuk mag zijn’, straalt de sportieve Christine Domingos. Logisch dus dat haar Studio Domingos ook dit jaar activiteiten tijdens de Delftse Sportweek organiseert die een grote fun-factor hebben. Wat te denken van een bootcamp op ABBA muziek of een dansles Afrovibes voor beginners?

‘Tijdens de vorige Delftse Sportweek maakten meer dan 100 Delftenaren kennis met ons sportaanbod, dat was boven verwachting’, legt Christine lachend uit. De sportonderneemster is enthousiast over de Delftse Sportweek. Het is volgens haar een ideale manier om nieuwe sporten te ontdekken: ‘Als sportstudio zoeken we zelf altijd naar nieuwe innovatieve workouts, we vinden het belangrijk om een uniek en wisselend aanbod te hebben. Tijdens de Delftse Sportweek kunnen Delftenaren dat lekker laagdrempelig uitproberen.’ Iedereen is dan ook welkom in Studio Domingos, of je nu een beginner bent of juist al heel erg sportief.

‘Misschien sport je al, misschien nog niet. Maar kom gewoon eens een keertje kijken en iets nieuws ontdekken. Er is van alles te doen, voor jong en oud’ – Christine Domingos

Vandaar dat Delftenaren ook dit jaar tijdens de Delftse Sportweek van 15 t/m 24 september gratis kennis kunnen maken met activiteiten bij Studio Domingos. Activiteiten die leuk, maar zeker ook sportief en intensief zijn. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer sportaanbieders en verenigingen met heel variërende activiteiten. Zo zijn er bijvoorbeeld gratis tennisclinics, jeugdkarate, korfbaltraining voor kinderen, parkinsonboksen en moderne dans.

Welke sport Christine zelf nog weleens zou willen proberen? ‘Ik zou nog wel een keertje iets met hoelahoepen willen doen’. Misschien dat ze daarvoor tijdens de Delftse Sportweek wel een hoelahoep clinic van Rob’s Coaching kan bijwonen.

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Aanmelden voor ‘Bij ons mag sporten ook gewoon heel erg leuk zijn!’ tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met ‘Bij ons mag sporten ook gewoon heel erg leuk zijn!’ tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
‘Bij ons mag sporten ook gewoon heel erg leuk zijn!’
Translate

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met ‘Bij ons mag sporten ook gewoon heel erg leuk zijn!’ of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring