Carrière maken in de sportwereld? Doe mee met TRS!

Ben jij tussen de 14 en 27 jaar oud en lijkt het je leuk om te werken in de sportwereld?
Dan is The Real Social Next Level hét programma waar jij als jongere uit Delft aan mee kunt doen!

Bij deelname aan The Real Social maak je in 6 maanden tijd impactbij een Delftse sportvereniging. Je doet ervaring op, werkt aan je CV en vergroot je netwerk. In die 6 maanden doe je 100 uur betaald vrijwilligerswerk, waarvan 50 uur bij een sportvereniging. De andere 50 uur investeren verschillende professionals speciaal in jou als deelnemer. Jouw ontwikkeling staat dit half jaar centraal!

Welke taak jij gaat doen is volledig aan jou! Vanuit jouw interesses gaan we kijken naar een match met een sportvereniging uit Delft. Lijkt het je leuk om je bezig te houden met het beleid van een sportvereniging en ben jij een echte manager? Dan is de rol van bestuurslid wellicht iets voor jou! Er zijn talloze mogelijkheden wat betreft de activiteiten die jij kunt doen bij een sportvereniging! Zoals het beheren van de social media, het organiseren van activiteiten voor een bepaalde doelgroep, noem maar op. Of misschien heb jij wel een ander goed idee die je in de praktijk wil uitzetten!

Als deelnemer ontvang je bij de start toffe Next Level kleding en aan het einde van het project een beloning van €175,- en een certificaat dat je op jouw CV kunt zetten. Na 6 maanden heb je een mooi en leerzaam traject achter de rug waarbij je een oceaan aan ervaring en vaardigheden hebt opgedaan. Dat vieren we natuurlijk met een eindgala!

Doe mee en meld je aan voor The Real Social Next Level. Inschrijven via www.therealsocial.nl

Nog even in het kort:
Wat levert deelname aan The Real Social jou op?

  • Relevante ervaring op je CV
  • Landelijk erkend MDT certificaat
  • Wekelijkse 1-op-1 begeleiding gericht op persoonlijke ontwikkeling
  • Trainingen en workshop van diverse professionals
  • Uitbreiden van je (zakelijke) netwerk
  • Financiële beloning in de vorm van €175,-
  • Opdoen van nieuwe vriendschappen
  • TRS kleding

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Aanmelden voor Carrière maken in de sportwereld? Doe mee met TRS! tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met Carrière maken in de sportwereld? Doe mee met TRS! tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
Carrière maken in de sportwereld? Doe mee met TRS!
Translate

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met Carrière maken in de sportwereld? Doe mee met TRS! of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring