Delft Try Out tijdens de Delftse Sportweek 2022

Een nieuwe sport proberen? Dat doe je in september natuurlijk tijdens de Delftse Sportweek. Maar wist je dat basisscholieren en middelbare scholieren het hele jaar ook mee kunnen doen met Delft Try Out? Met dit initiatief kunnen kinderen voor een kleine bijdrage of geheel gratis 4 lessen of trainingen meedoen bij een sportaanbieder. Delft Try Out wordt georganiseerd vanuit Delft voor Elkaar en heeft als doel sporten mogelijk te maken voor iedereen in Delft. 

Er bestaat dus een Delft Try Out voor basisscholieren en een Delft Try Out Voortgezet Onderwijs. In vier periodes per jaar wordt er een divers programma samengesteld speciaal voor deze doelgroepen. De tweede periode van dit jaar vindt tegelijkertijd plaats met de Delftse Sportweek 2022. Ideaal, want zo kun je in de maand september laagdrempelig en (bijna) gratis veel sporten uitproberen.

Jeugdfonds Sport & Cultuur
De Buurtsportcoaches en verenigingsondersteuners van Delft voor Elkaar zijn de drijvende krachten achter Delft Try Out. Wist je dat zij ook intermediair zijn voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur behandelen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Zuid-Holland betaalt het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is om te sporten, muziek te maken, te dansen, schilderen, toneel te spelen of iets anders creatiefs te doen. De Buurtsportcoaches helpen dus ook graag met het indienen van een aanvraag bij dit fonds. 

 

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Aanmelden voor Delft Try Out tijdens de Delftse Sportweek 2022 tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met Delft Try Out tijdens de Delftse Sportweek 2022 tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
Delft Try Out tijdens de Delftse Sportweek 2022

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met Delft Try Out tijdens de Delftse Sportweek 2022 of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring