Delfts Sportakkoord zet in op drie pijlers!

Sporten en bewegen is gezond. Daarom zou sporten en bewegen voor iedereen in Delft mogelijk moeten zijn. Toch is meedoen niet voor iedereen vanzelfsprekend. Gemeente stimuleert Delftenaren dan ook om dit meer te doen. Dat gebeurt met een visie, een uitvoeringsplan en een breed gedragen Delfts Sportakkoord. Hier lees je daar nog meer over.

In september 2020 is dat Delftse Sportakkoord door 28 Delftse partijen ondertekend, waarmee Delft de handen ineensloeg om de sport te versterken en de maatschappelijke kracht van sport optimaal benutten. Centraal in het Sportakkoord staan drie thema’s: sportstimulatie en innovatie, verenigingsondersteuning en sport en sociaal domein. Ook zijn er meerdere werkgroepen opgericht welke zicht richten op een van de thema’s;

Werkgroep Sport en Innovatie stimuleren
Deze specifieke werkgroep is onderverdeeld in 3 subgroepen; stimulering, innovatie en sportaanbod. De subwerkgroep Sportaanbod staat aan de basis van de uitvoering en realisatie van het platform SporteninDelft.nl
De subwerkgroep stimulering adviseert Delftse scholen en stimuleert nieuwe samenwerkingen. De subwerkgroep innovatie zet in op sport- en beweegaanbod zonder lidmaatschap en vaste sporttijden.

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met Delfts Sportakkoord zet in op drie pijlers! of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring