Delftse sportievelingen geven demonstraties op de markt

[DELFT] – Dansend op de muziek, zwetend tijdens een workout en energiek draaiend met een hoelahoep. Gadegeslagen door tientallen terraspakkers op de Markt. Daarna maakt een serene stilte zich meester over Delft, tijdens een demonstratie Tai Chi. Afgelopen zondag gaven 4 sportaanbieders interactieve workshops, als vooruitblik op de Delftse Sportweek. En wat blijkt? Sporten werkt aanstekelijk.

Om alvast inzicht te geven in de hoeveelheid aan sportmogelijkheden in Delft, daarvoor werden er afgelopen zondag 4 demonstraties gegeven. ‘Want in Delft zijn er voor alle leeftijden en niveaus echt heel veel sport- en beweegmogelijkheden’, zegt verenigingsondersteuner Timme Provoost.

De aftrap werd gegeven in de vorm van een workshop Xcore van sportschool TotallyActive. Daarna verzorgde Christine van Studio Domingos een workout Pound Fitness. Tijdens de Tai Chi workshop van Tai Chi Delft kwam de hele markt tot serene rust, om vervolgens energiek mee te hoelahoepen op de opzwepende muziek van Rob’s Coaching.

Al met al een mooi voorproefje op de Delftse Sportweek die dit jaar plaatsvindt van 15 tot en met 24 september. Je kunt gratis meedoen met ruim 100 activiteiten bij tal van verenigingen en clubs. Van ukkenvoetbal tot jeu de boules. Van volksdansen tot blacklight badminton. Ga snel naar www.sportenindelft.nl en kom in beweging!

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Aanmelden voor Delftse sportievelingen geven demonstraties op de markt tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met Delftse sportievelingen geven demonstraties op de markt tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
Delftse sportievelingen geven demonstraties op de markt
Translate

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met Delftse sportievelingen geven demonstraties op de markt of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring