Delftse Sportweek 2021!

Van 18 tot en met 25 oktober kan je meedoen aan gave sport- en beweegactiviteiten in het kader van de Delftse Sportweek. Het maakt niet uit of je oud of jong bent, of je een super actieve sporter bent of gewoon af en toe eens lekker in beweging komt. De Delftse sportweek is er voor iedere inwoner! Samen met verenigingen bieden we kleinere en grotere activiteiten aan. Gewoon om lekker kennis te maken met een sport of samen met een vriend/vriendin iets actiefs te doen. Na de lange corona periode is het toch weer lekker om in beweging te komen? Daarom steken we samen met de Delftse sportverenigingen de handen uit de mouwen. Kijk op de website heeldelftsport.nl voor meer informatie. Daar wordt de komende weken de sportkalender iedere dag een stukje uitgebreid. Aanmelden voor een activiteit kan ook via deze site. Heel veel plezier tijdens de Delftse Sportweek!

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Aanmelden voor Delftse Sportweek 2021! tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met Delftse Sportweek 2021! tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
Delftse Sportweek 2021!
Translate

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met Delftse Sportweek 2021! of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring