Downloaden/aanvragen promotiemateriaal Delftse Sportweek 2023

Heb je als vereniging of sportbedrijf jouw activiteiten voor de Delftse Sportweek (15 t/m 24 september) al aangemeld? Top, grote kans dat je in contact komt met nieuwe potentiële leden. Als organisatie zorgen we daartoe al voor veel promotie, maar je kunt ook zelf dingen doen aan je zichtbaarheid. 

Download social media uitingen
We hebben alvast wat afbeeldingen voor je gemaakt waarmee je op social media aan kunt geven dat je activiteiten organiseert tijdens de Delftse Sportweek. Je download hier posts voor op Instagram, hier vind je posts voor op Facebook en hier vind je afbeeldingen om via je Stories aan te geven dat jullie meedoen met de Delftse Sportweek.

Download coupons
Natuurlijk zijn de deelnemers van jouw gratis activiteit(en) na afloop razend enthousiast geworden. Maar hoe geef je ze nou net die extra motivatie om nog eens te komen? Download en print deze coupons om ze uit te nodigen nog 1x gratis op proefles of training te komen. 

Vraag gratis posters, coupons en flyers aan
Zoals gezegd zorgen we als organisatie voor veel zichtbaarheid in Delft. Dat doen we via social media, de krant, reclameborden, video’s en andere uitingen. Ook voor jou als aanbieder hebben we het nodige drukwerk laten maken. Dat wordt in aanloop van de Delftse Sportweek verspreid door de verenigingsondersteuners. Wil je er zeker van zijn dat jij ook een promotiepakket (programma poster, aankondigingsposters, flyers en coupons)krijgt? Stuur dan een mailtje naar verenigingsondersteuner Timme Provoost (t.provoost@haaglandenbeweegt.nl). 

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Aanmelden voor Downloaden/aanvragen promotiemateriaal Delftse Sportweek 2023 tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met Downloaden/aanvragen promotiemateriaal Delftse Sportweek 2023 tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
Downloaden/aanvragen promotiemateriaal Delftse Sportweek 2023
Translate

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met Downloaden/aanvragen promotiemateriaal Delftse Sportweek 2023 of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring