Als eerste op de hoogte zijn van cursussen of financiële regelingen?

De verenigingsondersteuners nodigen jullie allemaal uit om deel te nemen aan de WhatsApp-groep voor sportbesturen. Zo heb je een stapje voor op anderen, bijvoorbeeld als het gaat om een plekje voor jouw gewenste cursus of bijeenkomst. 

 

Waarom een WhatsApp groep? 
In de WhatsApp groep ontvang je als eerste nieuws dat van waarde kan zijn voor jouw vereniging. Denk aan financiële kansen, het nieuwste cursusaanbod (veelal gratis of met korting) en updates over grote projecten zoals Delft Try Out! en de Delftse Sportweek. 

Een belangrijk punt ter overweging is dat bepaalde cursussen snel vol raken. Een WhatsApp-berichtje wordt vaak sneller gelezen dan een e-mail. Dus als je niet achter het net wilt vissen, is dit zeker een aanrader. 

 

Zit ik wel te wachten op nog een WhatsApp groep?
Terechte vraag. Om het prettig en overzichtelijk te houden, kunnen alleen beheerders berichten versturen (max. 1 p/w). Wil je reageren? Dat kan privé. Heb je zelf nieuws te delen? Neem dan contact op met jouw verenigingsondersteuner. 

 

Je kunt je aanmelden door hieronder je gegevens te delen met de verenigingsondersteuners.

Translate

Aanmelden voor Als eerste op de hoogte zijn van cursussen of financiële regelingen? tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met Als eerste op de hoogte zijn van cursussen of financiële regelingen? tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
Als eerste op de hoogte zijn van cursussen of financiële regelingen?

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met Als eerste op de hoogte zijn van cursussen of financiële regelingen? of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?