Introductie van de Delft Try Out! Verenigingsgids

Delftse sportverenigingen, er is iets nieuws onder de zon! De Delft Try Out Verenigingsgids wordt binnenkort geïntroduceerd. Dit is een nieuwe en verbeterde versie van het welbekende Delft Try Out!

 

Wat is er nieuw?
In plaats van twee perioden in het kalenderjaar, kunnen sportverenigingen nu het hele jaar door hun open trainingen onder de aandacht brengen bij al hun gewenste doelgroep(en). Dit kan op twee manieren: 

    1. Gedurende het kalenderjaar doorgeven wanneer er een open training wordt aangeboden en voor welke doelgroep. 
    2. Het aanbod zelf invoeren in de SBG app wanneer er een open training plaatsvindt. 


De meerwaarde

Delft voor Elkaar heeft een enorm netwerk, bestaande uit Delftenaren van alle leeftijden en achtergronden. Ze komen gemakkelijk in de klaslokalen van basis-/middelbare scholen, in (aandachts)wijken en bij zorginstellingen. Een open training gaat dus nooit meer aan de doelgroep voorbij. 

Wat is er nodig?
Om alleen leden te werven die écht bij een vereniging of activiteit passen, is de volgende informatie nodig, uiterlijk 30 juni 2024, te verzenden naar s.vandomburg@haaglandenbeweegt.nl. Deelname is en blijft geheel gratis. 

  • Wat typeert de vereniging? (max. 100 woorden) 
  • Doelgroep(en) 
  • Speciaal aanbod ja/nee 
  • Welke perioden worden meestal open trainingen georganiseerd 
  • Verenigingslogo (hoge kwaliteit)

Als een vereniging meerdere sporten aanbiedt, lever dit dan graag meermaals aan.
 

Let op
Als er voor deze datum niets wordt ontvangen, wordt de website van de vereniging geraadpleegd. Let wel: hierbij kan het dus ontbreken aan bepaalde gewenste info. Als een vereniging absoluut niet in de Verenigingsgids wil komen, laat het de verenigingsondersteuners dan weten. 

Delftse Sportweek 2024
Binnenkort volgt er berichtgeving over de Delftse Sportweek, die in september zal plaatsvinden. Hierbij kunnen verenigingen een open training organiseren met een budget van €250, vanuit het Delfts Sportakkoord. 

Translate

Aanmelden voor Introductie van de Delft Try Out! Verenigingsgids tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met Introductie van de Delft Try Out! Verenigingsgids tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
Introductie van de Delft Try Out! Verenigingsgids

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met Introductie van de Delft Try Out! Verenigingsgids of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?