Nieuwe vrijwilligers scoren als sportvereniging

Vrijwilligers op sportverenigingen zorgen ervoor dat de vereniging draaiende blijft. Maar voor vele verenigingen blijft het werven van nieuwe vrijwilligers een grote uitdaging. Het deel dat vrijwilligerswerk doet staat onder druk, het is voor verenigingen steeds lastiger om vrijwilligers te vinden en te behouden.

Om Delftse verenigingen in hun zoektocht naar nieuwe vrijwilligers te ondersteunen bieden de verenigingsondersteuners van Delft voor Elkaar het traject ‘nieuwe vrijwilligers scoren’ aan. Dit is een traject waarin verenigingen begeleid worden in hun zoektocht naar nieuwe vrijwilligers en heeft als doel om meer vrijwilligers in korte tijd te werven.

Traject ‘nieuwe vrijwilligers scoren’
Doormiddel van het traject ‘nieuwe vrijwilligers scoren’ worden Delftse verenigingen ondersteund een stap in de goede richting te zetten, namelijk Delftse sportverenigingen toekomstbestendig en vitaal maken. Tijdens het traject worden een aantal stappen doorlopen die ervoor moeten zorgen dat er minimaal 10 nieuwe vrijwilligers zich aanmelden n.a.v. een georganiseerde balavond. Tijdens het traject wordt er aandacht besteed aan het opstellen van een vrijwilligersbeleid middels de 6B’s en het aantrekkelijker maken van vrijwilligerswerk voor huidige en potentiële vrijwilligers. Op deze manier wordt er dus tegelijkertijd gewerkt aan het werven, maar ook aan het behouden van vrijwilligers.

Vragen en meer informatie
Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in het traject ‘nieuwe vrijwilligers scoren’? Neem dan contact op met verenigingsondersteuners Lars van Gastel, of Jessica Kuijt. Zie contactgegevens onderaan deze pagina.

Translate

Aanmelden voor Nieuwe vrijwilligers scoren als sportvereniging tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met Nieuwe vrijwilligers scoren als sportvereniging tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
Nieuwe vrijwilligers scoren als sportvereniging

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met Nieuwe vrijwilligers scoren als sportvereniging of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?