Werken aan een Sociaal Veilig Sportklimaat

Wil je als vereniging werken aan een Sociaal Veilig Sportklimaat (SVSK), maar weet je niet waar je moet beginnen? Delftse experts SVSK Esmée Smit en Sjoerd Griffioen bieden hiervoor twee opties aan.


Optie 1: Stappenplan SVSK

Er is een stappenplan ontwikkeld waar je samen met een van de experts mee kunt gaan beginnen, namelijk:

 • Visie bepalen
 • Hoe maken we vereniging X (nog) veilig(er)?
 • Organisatie en borging
 • Wie doen er mee?
 • Draagvlak creëren
 • Beginnen!

  Wil je meer weten en/of aan de slag gaan? Neem dan snel contact op! Je vindt de contactgegevens onderaan deze pagina.

Optie 2: Doe mee met het georganiseerde aanbod
Esmée en Sjoerd organiseren allerlei leuke/nuttige dingen en gaan samenwerkingen aan, waar jouw vereniging alleen maar bij aan hoeft te haken en je vervolgens zelf (stapje voor stapje) kunt werken aan een SVSK.

De allereerste stap die door hen gezet is, is het ontwikkelen van de routekaarten gericht op de 4 basisvoorwaarden. Zij hopen dat de sportaanbieders in Delft zich hieraan willen committeren. Je vindt de routekaarten hier.

De tweede stap is dat zij thematisch werken. Dit doen zij, om het hele grote containerbegrip SVSK, in wat meer hapklare stukjes aan te kunnen bieden. De thema’s zijn:

 • Grensoverschrijdend gedrag
 • Ouderbetrokkenheid
 • Inclusief sporten
 • Pedagogisch Sportklimaat

Meer informatie en contact
Wil je ondersteund worden op de 4 basisvoorwaarden of meer weten/ op de hoogte gehouden worden over het aanbod op de 4 thema’s? Houd dan dit platform in de gaten of neem contact op met Esmée of Sjoerd. Meer contactgegevens vind je onderaan deze pagina.

Translate

Aanmelden voor Werken aan een Sociaal Veilig Sportklimaat tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met Werken aan een Sociaal Veilig Sportklimaat tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
Werken aan een Sociaal Veilig Sportklimaat

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met Werken aan een Sociaal Veilig Sportklimaat of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?