Trainerscongres ‘De trainer van de toekomst’

Ben jij ook zo’n topper die wekelijks aan de slag gaat met jeugdsporters? Dan is het trainerscongres ‘De trainer van de toekomst’ op maandag 15 april 2024 dé plek om geïnspireerd te raken, ervaringen te delen en antwoord te krijgen op de vragen die jij hebt over het trainen van ‘de jeugd van tegenwoordig’. Diezelfde jeugd die de toekomst van onze stad in handen heeft. Met de ruim 3500 jeugdtrainers en -coaches in Rotterdam delen we dezelfde missie: onze jeugd in beweging brengen en houden.

Rolmodel

Bij Rotterdam Sportsupport zien we dat trainers naast een sportinhoudelijke rol ook een onmisbaar rolmodel zijn. Gezamenlijk trainen jullie, vaak meerdere keren per week, zo’n 35.000 jeugdsporters. Kinderen en jongeren die in Rotterdam nieuwe uitdagingen in de samenleving vaak versneld en vergroot op hun bordje krijgen. Dat aspect van het trainerschap blijft vaak onderbelicht. Dit congres met verschillende workshops kan jou helpen om te gaan met de uitdagingen die het trainerschap brengt. Zodat jij nog lang en met veel plezier je rol als trainer blijft vervullen en jeugdsporters daardoor langer lid blijven van de vereniging. Een greep uit de praktische en theoretische workshops van de avond:

  • Omgaan met niveauverschillen – door Mohamed Benziane van Playfit
  • Kijkgedrag – door Patrick Woerst van Vantage
  • Straatcultuur, jongeren en emoties – door Kevin Kanu van Kanu Experience
  • Mentale weerbaarheid – door Danielle van der Klein-Driessen van Flow mentale training
  • Atletiek als basis! – door Mark de Rond van Atletiek Trainingscentrum Rotterdam
  • Teambuilding – door Stephan Vos van ADO Den-Haag
  • Omgaan met ouders – door Marc van Wingerden van Flow mentale training
  • Veelzijdig bewegen! – door Yordi Vermaat van Athletic Skills Model
  • Grensoverschrijdend gedrag in de sport – door Carmen Barranco van Rotterdam Sportsupport.

Zet het trainerscongres vast in je agenda en deel de uitnodiging gerust met collega-trainers! Via deze link kun je je alvast aanmelden. Het definitieve programma en alle workshops volgen snel. Je kunt je dan inschrijven voor 2 workshops.

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Translate

Aanmelden voor Trainerscongres ‘De trainer van de toekomst’ tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met Trainerscongres ‘De trainer van de toekomst’ tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
Trainerscongres ‘De trainer van de toekomst’

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met Trainerscongres ‘De trainer van de toekomst’ of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring