Wat maakt jouw vereniging zo uniek?

Zet het op papier tijdens het traject ‘Het ontwikkelen van een missie, visie & strategie’!


Waarom zijn een missie, visie en een strategie belangrijk?

Een heldere missie en visie zijn onmisbaar voor de positionering van een sportvereniging. Ze maken duidelijk waar de vereniging voor staat en wat de meerwaarde van de vereniging is. Een missie omschrijft wie je bent als vereniging en wat je doet. Een visie omschrijft waar je voor staat als vereniging en beschrijft een ambitieus beeld van de toekomst. De strategie komt voort uit de missie en visie en omschrijft de manier waarop de sportvereniging inzet op bepaalde zaken op een langere termijn.


Het formuleren en uitdragen van een heldere missie, visie en strategie wordt desondanks door veel sportverenigingen onderschat. Dit komt omdat vrijwilligers het steeds drukker krijgen en het bepalen van een goed beleid vaak veel meer tijd kost dan gewenst.

 

Hoe kan de verenigingsondersteuner ons hierbij helpen?
Om Delftse verenigingen te ondersteunen in het formuleren van een heldere missie, visie en strategie bieden de verenigingsondersteuners van Delft voor Elkaar het traject ‘Het ontwikkelen van een missie, visie & strategie’ aan. Het traject wordt doorlopen met behulp van een helder stappenplan waarmee de sportvereniging tot een meerjarenbeleid komt.

Zeker geen saaie stof!
Het traject ‘het ontwikkelen van een missie, visie & strategie’ is niet alleen een kans om de toekomst van je vereniging vorm te geven. Het is een gelegenheid om waardevolle herinneringen en ervaringen te delen die bijdragen aan de vorming van een missie en visie die echt resoneren met de waarden en cultuur van de vereniging. Dit inspirerende traject versterkt niet alleen de toekomst van de vereniging, maar vergroot ook de betrokkenheid en het plezier van de leden en vrijwilligers. Neem voor meer informatie contact op met de verenigingsondersteuner. Contactgegevens vind je onderaan deze pagina.

Translate

Aanmelden voor Wat maakt jouw vereniging zo uniek? tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met Wat maakt jouw vereniging zo uniek? tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
Wat maakt jouw vereniging zo uniek?

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met Wat maakt jouw vereniging zo uniek? of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?