Meer sporten voor minder geld met de Delftpas

Met de Delftpas beleeft u de leukste uitjes in de regio samen met uw gezin, vrienden en familie. Met korting of gratis toegang op verschillende uitjes. Kortom: plezier maken én nieuwe dingen doen is goedkoper dan u denkt. De Delftpas biedt méér voor minder. Ook als het gaat om sporten.

Verras uw kind met een gratis rondleiding door De Kuip. Door de spelerstunnel richting de heilige grasmat! En er is meer. Wist u dat de Delftpas ook korting geeft op de jaarcontributie bij een sportvereniging? Dat geldt voor uzelf en voor uw kind(eren).

Van badminton tot zwemmen
Bij deze verenigingen krijgt u eenmalig € 25 korting op de jaarcontributie: Sweti Dey (badminton), Budo Gouweleeuw (judo, jiu jitsu- en tai chi), Delftse Watervrienden (zwemmen), FullSpeed (voetbal), RugbyClub Delft, schermvereniging Prometheus, SV DHL (voetbal), tennisvereniging Tanthof Delft, volleybalvereniging VVV Delta en zwem- en waterpolovereniging D’elft. Een overzicht van de sportaanbiedingen vindt u op de website van de Rotterdampas (www.rotterdampas.nl).

Hoeveel kost een Delftpas?
Wat u voor een Delftpas betaalt, hangt van uw inkomen af. Met een laag inkomen komt u in aanmerking voor een Delftpas van € 5. Uw kinderen krijgen dan een gratis Delftpas. Heeft u een gemiddeld inkomen? Dan kost de Delftpas €60 voor volwassenen en €20 voor kinderen. Dat geld heeft u er zó uit!

De Delftpas kunt u kopen in het stadskantoor aan het Stationsplein 1. Maak wel eerst een afspraak via 14015. U kunt de Delftpas ook kopen bij DOK aan het Vesteplein 100 en aan de Duke Ellingtonstraat 203.

https://www.delft.nl/vrije-tijd/delftpas


Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Aanmelden voor Meer sporten voor minder geld met de Delftpas tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met Meer sporten voor minder geld met de Delftpas tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
Meer sporten voor minder geld met de Delftpas
Translate

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met Meer sporten voor minder geld met de Delftpas of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring