Meld je vereniging of club aan voor de Delftse Sportweek

Ook in 2023 doen we in Delft weer mee met de Nationale Sportweek, maar dan natuurlijk met de Delftse Sportweek. Dit jaar wordt deze actieve week wederom georganiseerd vanuit SporteninDelft.nl en ondersteund door de verenigingsondersteuners van Delft voor Elkaar. Daarom kun je als vereniging, club of sportondernemer nu jouw (max 5) activiteiten aanmelden via dit formulier. Daarna wordt je activiteit zo snel mogelijk in het programma en in de communicatie opgenomen. Heb je vragen? Stuur dan hier meteen een mail aan verenigingsondersteuner Timme.

Financiële ondersteuning
Doe je als vereniging, club, organisatie of sportondernemer mee? Dan krijg je natuurlijk een mooie plek in de timetable en de marketingcampagne van de Delftse Sportweek. Maar dat is niet alles: je kunt ook een financiële ondersteuning (van maximaal 500,-) aanvragen voor het organiseren van een activiteit in de Delftse Sportweek. Ook dit doe je via het formulier, waarna de verenigingsondersteuner contact met je opneemt.

Waarom je mee wilt doen?
Omdat we tijdens de Delftse Sportweek heel veel Delftenaren, van alle leeftijden en uit alle wijken, uitnodigen om eens een (nieuwe) sport of beweegactiviteit te proberen. Een ideaal moment dus om potentiële nieuwe leden enthousiast te maken over jouw aanbod. Vanuit SporteninDelft.nl zorgen we voor een zeer goed zichtbare campagne; online, op reclameborden in de stad en in de lokale media.

Nieuw: interactie met deelnemers via de SBG-app
Je activiteit(en) aanmelden doe je ook dit jaar dus weer heel gemakkelijk via dit online formulier. Daarna zorgen wij ervoor dat je activiteiten worden opgenomen in het programma. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om als aanbieder de SBG-app gratis te downloaden. Inwoners kunnen zich dit jaar via de website én via deze app inschrijven voor alle activiteiten. Na aanmelding van jouw activiteit(en) via het formulier krijg je automatisch een uitnodiging voor deze app. Via de gratis SBG-app houd je als aanbieder daarna makkelijk in de gaten hoeveel mensen willen deelnemen aan je activiteit, kun je hen meer informatie geven en later ook uitnodigen voor jullie eigen andere activiteiten. Let op: gebruik van de app is niet verplicht, wel heel makkelijk!

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Aanmelden voor Meld je vereniging of club aan voor de Delftse Sportweek tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met Meld je vereniging of club aan voor de Delftse Sportweek tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
Meld je vereniging of club aan voor de Delftse Sportweek
Translate

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met Meld je vereniging of club aan voor de Delftse Sportweek of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring