Meld je vereniging of club aan voor de Delftse Sportweek

Ook in 2022 doen we in Delft weer mee met de Nationale Sportweek, maar dan natuurlijk met de Delftse Sportweek. Dit jaar wordt deze actieve week georganiseerd vanuit SporteninDelft.nl Daarom kun je als vereniging, club of sportondernemer nu jouw activiteit aanmelden en meteen aangeven of je gebruik wilt maken van financiële ondersteuning voor een activiteit in de Delftse Sportweek. Dat doe je via dit formulier, welke je tot 1 september kunt inzenden. Daarna wordt je activiteit zo snel mogelijk in het programma en in de communicatie opgenomen. Eventueel neemt een verenigingsondersteuner van Delft voor Elkaar contact met je op om je budgetaanvraag te bespreken.

Waarom je mee wilt doen?
Omdat we tijdens de Delftse Sportweek heel veel Delftenaren, van alle leeftijden en uit alle wijken, uitnodigen om eens een (nieuwe) sport of beweegactiviteit te proberen. Een ideaal moment dus om potentiële nieuwe leden enthousiast te maken over jouw aanbod. Vanuit SporteninDelft.nl zorgen we voor een zeer goed zichtbare campagne; online, op reclameborden in de stad en in de lokale media.

Goed zichtbaar
Doe je als vereniging, club, organisatie of sportondernemer mee? Dan krijg je natuurlijk een mooie plek in de timetable van de Sportweek, word je nog beter zichtbaar op SporteninDelft.nl, krijg je het nodige drukwerk om jouw deelname te promoten en kun je een budget aanvragen voor het organiseren van een activiteit in de Delftse Sportweek. Ook worden er tijdens het evenement foto’s en video’s gemaakt.

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Aanmelden voor Meld je vereniging of club aan voor de Delftse Sportweek tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met Meld je vereniging of club aan voor de Delftse Sportweek tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
Meld je vereniging of club aan voor de Delftse Sportweek

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met Meld je vereniging of club aan voor de Delftse Sportweek of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring