Nieuwe periodes Delft Try Out!

maart – april & mei – juni

LEUK JE TE LEREN KENNEN!
En gaaf dat je samen met ons nieuwe sporten wil gaan uitproberen. Wij zijn Vanessa en Dirk, verenigingsondersteuners van Delft voor Elkaar. Samen met Delftse (sport)verenigingen zijn wij Delft Try Out gestart. Wij willen namelijk dat alle Delftse kinderen de kans krijgen om een sport en/of vereniging (beter) te leren kennen. Daarom vinden we het belangrijk dat sporten niet heel erg duur is en dat iedereen mee mag doen. Want samen sporten is veel leuker! Wil je meedoen maar heb je meer informatie nodig of kunnen we jou en je ouders helpen bij het inschrijven? Wij, Vanessa en Dirk, staan voor je klaar.

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Aanmelden voor Nieuwe periodes Delft Try Out! tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met Nieuwe periodes Delft Try Out! tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
Nieuwe periodes Delft Try Out!
Translate

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met Nieuwe periodes Delft Try Out! of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring