Over Sporten in Delft

alle Delftse sporten en beweegactiviteiten op één website

Hier vind je alle sporten en beweegactiviteiten op één plek...

Je bent op zoek naar een nieuwe sport of een leuke beweegactiviteit. Voor jezelf, voor je oma of bijvoorbeeld voor je zoontje. Natuurlijk passend bij je specifieke wensen, niveau en leeftijd. En het liefst ook nog een beetje in de buurt. Maar wat voor sporten en beweeg- activiteiten zijn er in Delft eigenlijk allemaal te vinden? Daar kom je op SporteninDelft.nl met een paar klikken met de muis heel simpel achter. Dus zet hier de eerste stap, maak kennis met je nieuwe sport, activiteit, club of vereniging en kom in beweging!

Omdat iedereen in Delft met plezier moet kunnen sporten en bewegen...

Het platform sportenindelft.nl is gerealiseerd vanuit het Delfts Sportakkoord. Vele organisaties en verenigingen bundelen in dat akkoord de krachten om sporten en bewegen voor alle Delftenaren mogelijk te maken. Daarbij wordt ingezet op stimulatie & innovatie, verenigingsondersteuning en sport & sociaal domein. Dit steeds groeiende platform wordt ondersteund door het Nationaal Sportakkoord en door onder andere Fonds 1818

Heb je financiële hulp nodig voor het betalen van de (sport)contributie van je kind? Neem dan eens contact op met een intermediair van Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Zo breng je Delft en potentiële nieuwe leden in beweging...

Op SporteninDelft.nl maken potentiële nieuwe leden kennis met jouw aanbod, activiteit of vereniging. Maak dus snel een eigen gratis pagina aan en we brengen Delft samen in beweging! Heb je vragen over het inschrijven of over de zoekfuncties? Bekijk dan de hier de  uitlegvideo’s of neem contact op met Sean van Domburg via info@sportenindelft.

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Translate

Aanmelden voor Over Sporten in Delft tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met Over Sporten in Delft tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
Over Sporten in Delft

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met Over Sporten in Delft of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring