Categorie: Events

jun 12
Panna KO toernooi in Delft!

Woensdag 17 juli 2024

apr 04
Introductietrainingen Petanque bij MIDI vanaf april 2024

Petanque-vereniging MIDI in Delft organiseert een vijftal introductie trainingen voor mensen die kennis willen maken met het petanquespel, in de volksmond ook wel jeu de boules genoemd.Deze technisch en tactisch fascinerende sport heeft meer te bieden dan alleen een balletje over de baan rollen. Diegenen die de cursus willen gaan volgen leren een boule te […]

apr 04
NSK en Open Delfts Scholieren Kampioenschappen oriëntatielopen

In het weekend van 6 en 7 april worden twee kampioenschappen gehouden in Delft. Op zaterdag 6 april strijden studenten om de titel in het Nederlands Studenten Kampioenschap op de campus van de TU Delft, en op zondag 7 april zijn alle scholieren welkom om mee te doen aan het Open Delfts Scholieren Kampioenschap Oriëntatielopen […]

nov 07
Beweegaanbod 0-4 jaar in Delft!

Benieuwd wat er mogelijk is voor jouw kind op het gebied van bewegen? Neem dan even een kijkje op de poster en stel waar nodig vragen aan een aanbieder naar keuze.

jul 25
Gratis kennismaken met Petanque?

In oktober en november 2023

jul 24
Zomer van de ontmoeting – Senioren

Programma juli & augustus 2023

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Translate

Aanmelden voor Zomer van de ontmoeting – Senioren tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met Zomer van de ontmoeting – Senioren tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
Zomer van de ontmoeting – Senioren

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met Zomer van de ontmoeting – Senioren of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring