Schoolsport Basisonderwijs

alle schoolsport toernooien in een handig overzicht

4x4 voetbaltoernooi - drie woensdagen in april 2023

Hoogste tijd voor een tof voetbaltoernooi tussen verschillende teams uit de klassen 3 t/m 8 van Delftse basisscholen! Op drie woensdagen in april (data en tijden worden nog bekendgemaakt) spelen we leuke wedstrijden op de velden van organisator vv SEP. Doe jij samen met je vrienden en vriendinnetjes mee? Schrijf dan een team in. 

*Inschrijven kan nu nog niet. Informatie hierover komt later.

Hockeytoernooi - 7 april 2023

Pak een stick en doe mee met dit leuke hockeytoernooi op de velden van organisatoren Hudito en RingPass! Het toernooi vindt waarschijnlijk plaats op Goede Vrijdag (7 april), maar meer informatie over speeltijden en leeftijden maken we zo snel mogelijk bekend. 

*Inschrijven kan nu nog niet. Informatie hierover komt later.

Korfbaltoernooi - 12 mei 2023

Heb jij al een keer korfbal gespeeld of wil je het gewoon een keer proberen? Doe dan mee met dit leuke korfbaltoernooi voor de groepen 3 t/m 8 van Delftse basisscholen. Of je het nou al goed kan of nog niet, iedereen is welkom! Het toernooi wordt georganiseerd door CKV Excelsior, DES en Fortuna op woensdag 12 mei.

*Inschrijven kan nu nog niet. Informatie hierover komt later.

7x7 voetbaltoernooi - 5, 12 & 19 oktober 2022

Voor de groepen 7 & 8 van basisscholen in Delft vindt er ook dit jaar weer een 7×7 voetbaltoernooi plaats bij Vitesse Delft. De speeltijden zijn alle dagen steeds van 13.30 tot 17.00 uur. Het toernooi wordt georganiseerd door Delft voor Elkaar. Zin om samen met jouw team tegen andere scholen te voetballen? Schrijf je dan in. 

Squash Toernooi - 15 oktober 2022

Kom kennis maken met deze sport op zaterdag 15 oktober 2022 bij Squash Delft. Van 14:00 tot 16:30 staat er een leuk programma klaar waarbij je kennis maakt met de basisvaardigheden van Squash en met het Squashcentrum Squash Delft. Doe je mee? Schrijf je dan nu alvast in en neem je vrienden natuurlijk ook gezellig mee!

Oudjaars zaalvoetbaltoernooi - 27 december 2022

Tijd voor een tof zaalvoetbaltoernooi tussen teams van Delftse  basisscholen. Speciaal voor leerlingen van de groepen 7 en 8. Schrijf een eigen (gemengd)team van 5 spelers en 2 reserves in, kom in dezelfde kleur tenue, draag sportschoenen met witte zolen en neem als je wilt maximaal 1 begeleider mee. Zijn jullie erbij op dinsdag 27 december in Sporthal Buitenhof van 13.30 tot 16.00 uur?

Mail jouw inschrijving naar buurtsportcoach Rick Burgering:

Pietengym - 30 november 2022

Kom jij ook dit jaar naar de Pietengym? In drie verschillende sporthallen in Delft zijn er activiteiten voor de klassen 1 & 2 van Delftse basisscholen. De kosten om met de Pietengym mee te doen zijn twee euro per kind. De Pietengym op woensdag 30 november duurt van 13.00 tot 17.00 uur

Trefbaltoernooi - 22 februari 2023

Is trefbal ook jullie favoriete spel tijdens gym? Op woensdag 22 februari organiseren de buurtsportcoaches van Delft voor Elkaar een trefbaltoernooi voor de groepen 7 & 8 van de Delftse basisscholen in Sporthal Tanthof. Vanaf 14:30 uur is de inloop en het toernooi duurt van 15:00 – 16:45 uur. Wil je meedoen? Schrijf je dan via school in bij je juf, meester of buurtsportcoach!

 

Waterpolotoernooi - 16 oktober, 5 & 12 februari 2023

Zin om een keer met je vriendjes en vriendinnetjes waterpolo te proberen? Schrijf dan een team in voor dit te gekke waterpolotoernooi bij D’elft! Dit toernooi is speciaal voor de klassen 3 t/m 8 van Delftse basisscholen. De speeltijden zijn alle dagen tussen 13.30 en 16.30. Het toernooi wordt dus georganiseerd door D’elft vindt plaats in Zwembad Kerkpolder. Doen jullie mee?

*Inschrijven kan nu nog niet. Informatie hierover komt later.

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Aanmelden voor Schoolsport Basisonderwijs tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met Schoolsport Basisonderwijs tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
Schoolsport Basisonderwijs

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met Schoolsport Basisonderwijs of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring