Omschrijving

Aikido is een japanse verdedigingssport voor jong en oud. Deze steeds populairder wordende sport is niet alleen goed voor het lichaam maar ook voor de geest. Je vindt Aikido dan ook vaak terug bij weerbaarheid training, management trainingen maar ook bij de training van andere topsporters. Ook in onze jeugd en tienergroep is er aandacht voor weerbaarheid maar er wordt natuurlijk vooral veel lol gemaakt. Bij de Aikido Stichting Delft beoefenen we deze sport al sinds 1984 op hoog niveau. Je bent welkom voor een proefles!

Adres
Contact
Social Media

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Translate

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met Aikido Stichting Delft of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Aanmelden voor Aikido Stichting Delft tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met Aikido Stichting Delft tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
Aikido Stichting Delft

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring