Omschrijving

Atletiek is er voor iedereen en het is een veelzijdige sport. Centraal staat dat een ieder op zijn eigen niveau kan trainen en presteren. Je kunt er terecht voor baanatletiek, VB-atletiek, RaceRunning, wegatletiek en actief wandelen. Voorop staan het sporten in een groep en daaraan plezier beleven en het leveren van prestaties waarin óf het wedstrijdelement óf het recreatieve element centraal staat.

AV`40 is een gezellige middelgrote atletiekvereniging met een rijke historie. AV`40 heeft verschillende topatleten voortgebracht die aan de Olympische spelen hebben meegedaan.

Adres
Contact

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Translate

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met Atletiekvereniging AV’40 of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Aanmelden voor Atletiekvereniging AV’40 tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met Atletiekvereniging AV’40 tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
Atletiekvereniging AV’40

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring