Omschrijving

AV De Koplopers is er voor iedereen die van hardlopen en gezelligheid houdt. Van beginner tot ervaren loper: voor elk niveau is er een groep. Een gediplomeerde trainer begeleidt je. Trainen kan op woens- en vrijdagavond. Om 19.15 vertrek je en na inlopen, oefeningen en je loopprogramma ben je na 1,5 uur terug. Op sportcomplex SV Wippolder kun je omkleden, douchen en na afloop wat drinken en napraten in de gezellige kantine. We zijn een actieve, sociale, Delftse vereniging die ook van (loop)feestjes houdt, zoals een BBQ, weekendje weg, of onze GoldenTenLoop en Kopjeslopen in de Delftse Hout.

Adres
Contact
Social Media

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Translate

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met AV De Koplopers of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Aanmelden voor AV De Koplopers tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met AV De Koplopers tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
AV De Koplopers

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring