Omschrijving

B.R.C. De Buitenhof is een gezellige badminton-vereniging welke elke maandagavond, tussen 20.00 uur en 22.30 uur badminton speelt, in sporthal de Buitenhof, Delft.

Onze vereniging bestaat uit zo'n 60 leden, jong en oud, beginners en -zeer- ervaren, die badminton een stuk leuker vinden dan het alleen spelen tijdens de vakantie.

Wij zijn een recreatieve vereniging. Onze onderlinge wedstrijden kunnen er fanatiek aan toegaan, maar het plezier in het spel én gezelligheid voeren de boventoon.

Adres
Contact

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Translate

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met B.R.C. De Buitenhof of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Aanmelden voor B.R.C. De Buitenhof tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met B.R.C. De Buitenhof tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
B.R.C. De Buitenhof

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring