Omschrijving

bbb health boutique in Delft is dé sportschool voor jou als vrouw. Onze coaches werken samen met jou naar de meest healthy versie van jezelf, zodat jij lekker in je vel zit.

  • Individuele begeleiding in huiselijke sfeer:

bij bbb health boutique Delft vinden wij het belangrijk dat iedere vrouw persoonlijk wordt begeleid. Er is ruimte voor individuele aandacht in een huiselijke omgeving.

  • Hot cabin training:

ervaar zelf hoe het is om een unieke training te volgen in een hot cabin die tot 40 graden warm wordt. Deze trainingen duren niet lang, maar zijn zeker effectief: binnen een half uur doe je je hele training. Daarnaast bieden we ook fijne outdoor workouts!

  • Voel je fijn in je eigen lijf:

in onze boutique hebben we aandacht voor jou als vrouw. Samen zorgen we ervoor dat je lekker in je vel zit, je kunt werken aan jouw doelen en coachen we je op body, food & mind!

Adres
Contact
Social Media

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Translate

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met bbb health boutique Delft of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Aanmelden voor bbb health boutique Delft tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met bbb health boutique Delft tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
bbb health boutique Delft

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring