Omschrijving

BC Delft is met 140 leden de grootste badmintonvereniging van Delft. In sporthal SC Delfland wordt op maandag, woensdag en zondag getraind, vrijgespeeld en competitie gespeeld door jong en oud, door recreanten en fanatieke wedstrijdspelers, zowel op regionaal als op landelijk niveau. Daarnaast organiseert BC Delft jaarlijks diverse toernooien, voor jeugd, senioren en recreanten.
Naast het badmintonnen wordt voor de nodige gezelligheid gezorgd voor onze leden, zoals onderlinge toernooitjes en de jaarlijkse activiteiten zoals een BBQ of een jeugdkamp.

Adres
Contact

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Translate

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met BC Delft of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Aanmelden voor BC Delft tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met BC Delft tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
BC Delft

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring