Omschrijving

Bridgeclub Gisolf bestaat al bijna 80 jaar; de club werd 4 oktober 1942 opgericht. De naam is een samenvoeging van Gist en- Oliefabrieken, omdat de vereniging is opgericht voor werknemers van deze fabrieken. Wie jarig is trakteert en daarom spelen alle leden én nieuwe leden een jaar gratis bij de club. Bij Gisolf wordt het bridgen serieus genomen, maar gezelligheid is troef. Regelmatig zijn er feestelijke drives, zoals met Sinterklaas, Kerst, Pasen en een slotdrive aan het eind van het seizoen. Er wordt ook een vriendendrive georganiseerd.

Bridge is een leuke denksport, waarbij het ook nog eens heel gezellig is. Het is ook heel populair, de Nederlandse Bridge Bond is één van de grootste bonden van Nederland. Bridge is goed voor je hersens en je sociale contacten. Je kunt het tot op hoge leeftijd spelen. Het spel is afgeleid van whist. Een kaartspel dat ontstond in de 17de eeuw.

Regelmatig wordt in Delft een bridgecursus aangeboden. Je kunt dan al vrij snel op recreatief niveau spelen. Je kunt je er uiteraard ook samen met je partner meer in verdiepen, zodat je op een hoger niveau komt.

Er worden ontelbare bridge-weekends of – vakanties georganiseerd, waar veelvuldig gebruik van wordt gemaakt. Daarnaast worden er in het hele land drives georganiseerd, waaronder kroegentochten. Een leuke manier om er eens uit te zijn en andere bridgers te ontmoeten.

U kunt vrijblijvend komen kennismaken bij Gisolf en een paar avonden met ons meespelen. Er is ruimte voor nieuwe leden. Als u geen partner heeft, wordt er binnen de club actief voor u gezocht.

De speelavond is donderdag vanaf 19.30 uur.

Locatie: de Vleugel, Aart van der Leeuwlaan 4, Delft.

 

Adres
Contact
Sportcategorie
Doelgroepen
Kennismaking aanvragen

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Translate

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met BC Gisolf of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Aanmelden voor BC Gisolf tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met BC Gisolf tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
BC Gisolf

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring