Omschrijving

De club voor Judo en Jiu Jitsu in Delft. Opgericht in 1965 door Europees kampioen Joop Gouweleeuw en in 2010 overgedragen aan de leden. In onze eigen dojo geven we les aan beginners en gevorderden. Instromen als judoka kan op alle leeftijden vanaf 2 jaar en voor jiujitsu vanaf 12 jaar. We geven ook les aan A-judoka’s, yoga en ZekerBewegen voor ouderen. Met onze kernwaarden “samenwerken, respect voor elkaar, discipline, veiligheid, plezier, gezondheid en zelfbeheersing” willen we een positieve maatschappelijke bijdrage leveren. Kom kijken of vraag een proefles aan!

Adres
Contact

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Translate

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met Budo Gouweleeuw of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Aanmelden voor Budo Gouweleeuw tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met Budo Gouweleeuw tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
Budo Gouweleeuw

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring