Omschrijving

Heb jij last van je rug? Je houding? Vermoeidheid of concentratie? Critical Alignment staat bekend als yoga voor rugklachten of andere (chronische) klachten zoals RSI, schouder problemen, of blessures. Je leert ontspannen bewegen. De methode bied een veilige en zorgvuldige manier van spanning oplossen, en daarna weer kracht opbouwen. Ook voor als je niet specifiek rug of andere klachten hebt.

Critical Alignment Yoga is een nuchtere vorm van yoga waarvan de effecten snel voelbaar zijn. De nadruk ligt op ontspanning en kracht opbouw. Begeleide ontspanning met gebruik van hulpmiddelen zijn effectief in het vrij maken van de rug, schouders en heupen. Het positieve contact met je lichaam en ademhaling wordt hersteld.

Daarna gaan we aan de slag met beweging en kracht opbouw, van de rug en spieren. Je lichaam vind zijn natuurlijke houding weer terug. Een rechte, sterke rug.

Ronald "Ik wordt al zes maanden niet meer door de chiropractor gecorrigeerd in mijn bovenrug"

Deelneemster: "Critical Alignement geeft niet alleen ontspanning. Moeilijk om zichtbaar te maken in een filmpje maar er komt ook veel kracht bij kijken. In de lessen bouw je steeds meer kracht op en ga je je lichaam nog beter voelen en wordt je meer bewust van je houding. Louise benadrukt in haar lessen de bovenrug, schouders of onderrug. Ze begeleidt je rustig en bekwaam (en met humor) door de oefeningen; daardoor is er ook een ontspannen sfeer. Inmiddels kan ik de schouderstand ook als ontspanning voelen door het vertrouwen dat je krijgt in je lichaam, en de bewuste opbouw van je krachten."

Deze vorm van yoga is voor iedereen toegankelijk. Er is geen ervaring nodig.

Maandag              18:00 - 19:15
Maandagavond   19:30 - 20:45
Dinsdagochtend  09:00 - 10:15
Donderdagavond 20:00 - 21:15

Ben je nieuwsgierig? Kom een proefles proberen. Twee lessen voor de prijs van 1.

Adres
Contact
Sportcategorie
Doelgroepen
Kennismaking aanvragen

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Translate

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met Critical Alignment Yoga of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Aanmelden voor Critical Alignment Yoga tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met Critical Alignment Yoga tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
Critical Alignment Yoga

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring