Omschrijving

De missie van Hudito is om de beste en gezelligste hockeyclub van Delft en omstreken te zijn. De club heeft momenteel (juni 2021) ruim 1250 leden en dat aantal groeit gestaag. Het complex van Hudito, met twee watervelden en één zandingestrooid kunstgrasveld die allen LED verlicht zijn, biedt voldoende mogelijkheden om alle teams te laten trainen en de wedstrijden te spelen. Daarnaast beschikt de vereniging over een verlicht trainingsveldje, eveneens met kunstgras. Door deze voorzieningen kunnen de wedstrijden en trainingen vrijwel altijd doorgaan.

Adres
Contact

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Translate

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met D.H.C. Hudito of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Aanmelden voor D.H.C. Hudito tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met D.H.C. Hudito tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
D.H.C. Hudito

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring