Omschrijving

Roeien is dé verbindende factor op onze hechte en fanatieke vereniging. Van trainen voor olympisch goud tot lekker sporten en borrelen met je vrienden, op Proteus-Eretes kan het allemaal! Roeien is een echte studentensport. Veel van onze 900+ leden leren pas roeien in hun studententijd. Op Proteus-Eretes kies je zelf hoe fanatiek en actief je bent. We streven op elk niveau naar de winst.

Tegelijkertijd maak je op Proteus-Eretes vrienden voor het leven waarmee je samen kan studeren, eten en borrelen. Hiermee maakt Proteus-Eretes jouw studententijd compleet!

Adres
Contact
Sportcategorie
Kennismaking aanvragen

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Translate

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met D.S.R. Proteus-Eretes of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Aanmelden voor D.S.R. Proteus-Eretes tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met D.S.R. Proteus-Eretes tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
D.S.R. Proteus-Eretes

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring