Omschrijving

ELS staat voor ‘‘Effe Lekker Schaatsen” en is de studenten schaatsvereniging van de Technische Universiteit in Delft. Bij ELS is er voor iedereen plaats! Of je nu beginner bent of al vanaf je vijfde op Friesche doorlopers de Nederlandse sloten en plassen onveilig maakt. Naast het sporten is ELS ook een hele gezellige vereniging. Zo heeft ELS weten te groeien tot een zeer actieve vereniging met bijna 200 leden. Deze zijn allemaal actief in een of meer schaatsgerelateerde takken van sport

Adres
Contact
Sportcategorie
Doelgroepen
Kennismaking aanvragen

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Translate

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met D.S.S.V. Effe Lekker Schaatsen of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Aanmelden voor D.S.S.V. Effe Lekker Schaatsen tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met D.S.S.V. Effe Lekker Schaatsen tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
D.S.S.V. Effe Lekker Schaatsen

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring