Omschrijving

Bij D.S.V. Full Speed kun je lekker, ongedwongen voetballen en tennissen. We zijn een echte familie! Nieuwe leden nemen we graag en warm op in die familie. Ongeacht je geloof, waar je vandaan komt. Voor meisjes, jongens, maar ook als je niet wilt kiezen.

Bij Full Speed begint het al met het befaamde 'Ukkenvoetbal' voor de allerjongsten. Onze aandacht voor en begeleiding van onze jeugd staan supergoed bekend. Maar ook de seniorenteams doen lekker mee in het zondag-amateurvoetbal. En vlak ons dameselftal niet uit!

Wil je liever tennissen? Op 5 heerlijke gravelbanen kun jij je uitleven!

Kom eens langs en maak kennis. Of kom naar een training en probeer het een paar keer. Je bent meer dan welkom!

Adres
Contact

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Translate

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met D.S.V. Full Speed of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Aanmelden voor D.S.V. Full Speed tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met D.S.V. Full Speed tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
D.S.V. Full Speed

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring