Omschrijving

DAS: de Delftse basketballclub met een rijke historie (opgericht in 1968) en een sportieve toekomst. DAS staat open voor gevorderden en beginners op alle niveaus spelend op landelijk niveau tot aan de laagste klassen in de afdeling. De vereniging heeft zo'n vijfentwintig teams in competitie, waarvan twee-derde uit jeugd bestaat.

Onze jongste spelers zijn zes of zeven jaar, daar begint het vaak. De teams trainen op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag in de sporthal van Scholencombinatie Delfland, of in sporthal Piet Vink in Ypenburg. Alle thuiswedstrijden worden in deze sporthallen op zaterdag en soms op zondag gespeeld. Belangstellenden zijn welkom bij onze trainingen, wedstrijden en in de (school)kantine bij SC Delfland.

Binnen de club zijn meer dan zeventig vrijwilligers actief. Bovendien helpen alle leden -vanaf zestien jaar- met enige regelmaat mee om wedstrijden te fluiten en te jureren. Ook ouders van jeugdleden zijn hierbij betrokken. Dat is bij DAS de normaalste zaak. Lid worden van DAS houdt namelijk meer in dan een mooie sport beoefenen met elkaar vormen we TEAM DAS!

Adres
Contact

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Translate

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met DAS-Delft of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Aanmelden voor DAS-Delft tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met DAS-Delft tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
DAS-Delft

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring