Omschrijving

De Delftsche SchaakClub (opgericht 17 december 1895) is de grootste, sterkste en gezelligste schaakvereniging van Delft. De vereniging telt ca. 160 leden en mag zich gelukkig prijzen met een zeer vitale jeugdafdeling.

Naast de reguliere interne komt DSC uit in de externe competitie (in KNSB en HSB verband) en organiseert zij verschillende activiteiten. Deze vinden zowel op maandag (de clubavond) als daarbuiten plaats.

Lid worden is heel eenvoudig. Kom gewoon een paar keer vrijblijvend op de clubavond langs en kijk of het bevalt. En is dat het geval, dan verwelkomen wij u graag als nieuw lid.

Adres
Contact

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Translate

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met De Delftsche Schaak Club of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Aanmelden voor De Delftsche Schaak Club tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met De Delftsche Schaak Club tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
De Delftsche Schaak Club

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring