Omschrijving

GRATIS introductie seminar!
Zaterdag 23 september 2023
10:00 - 12:00 uur
Molenhuispad 1, Delft

Wil jij jezelf ook leren verdedigen?
Sterker in je schoenen staan?
Meer zelfvertrouwen hebben en dit ook uitstralen of gewoon een lekkere sportieve work-out binnen een leuke gemeleerde groep hebben?

In de Krav Maga lessen bij Defense and Fighting Tactics komt het allemaal aan bod. We verzorgen trainingen van maandag tot en met donderdag op drie verschillende locaties.
Nu de zomervakantie op zijn eind is gelopen is dit een mooie tijd om je aan te sluiten bij de Krav Maga lessen in Delft, Ypenburg of Zoetermeer! (mixen tussen de locaties is ook mogelijk, zeker handig voor de leden met onregelmatige diensten)

Kijk op de website - www.dftz.nl - of meld je direct aan voor een gratis proefles door een mail te sturen naar info@dftz.nl
Wanneer jij je nu aansluit bij ons krijg je bovendien de eerste maand gratis!

Adres
Contact

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Translate

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met Defense and Fighting Tactics of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Aanmelden voor Defense and Fighting Tactics tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met Defense and Fighting Tactics tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
Defense and Fighting Tactics

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring