Omschrijving

Delft voor Elkaar is gestart met Zaalvoetbal voor meiden tussen de 11-18 jaar. In Sporthal Grotius in de wijk Buitenhof kunnen meiden elke dinsdag van 17-18 uur hun skills oefenen onder leiding van Buurtsportcoach Marloes Koele en Jongerenwerker Denise Rosaria. De meiden spelen partijtjes tegen elkaar en doen uitdagende oefeningen om hun techniek te verbeteren. Er kunnen nog genoeg meiden aansluiten, dus neem je vriendinnen mee, licht je buurmeisjes in en spoor elkaar aan om een potje mee te voetballen!

Doelgroepen
Kennismaking aanvragen

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met Zaalvoetbal voor meiden of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Aanmelden voor Zaalvoetbal voor meiden tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met Zaalvoetbal voor meiden tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
Zaalvoetbal voor meiden

Yes! De Delftse Sportweek komt er weer aan. Zet 16 t/m 25 september alvast in je agenda.

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring