Omschrijving

Nederland is een waterrijk land. Om zo goed mogelijk met dit water te leven is het van groot belang om hiermee op een veilige manier om te leren gaan. De Delftse Reddingsbrigade, kortweg DRB, heeft als doel om iedereen van jong tot oud veilig met water om te leren gaan. Dit doen wij onder andere door het opleiden in zwemmen en het opleiden in zwemmend redden.

De Delftse Reddingsbrigade is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Bond tot het Redden van Drenkelingen (KNBRD) en erkend door het Nationaal Platform Zwembaden NRZ (NPZ|NRZ) als officieel opleidingsinstituut voor het Zwem-ABC.

Adres
Sportcategorie
Doelgroepen
Kennismaking aanvragen

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Translate

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met Delftse Reddingsbrigade of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Aanmelden voor Delftse Reddingsbrigade tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met Delftse Reddingsbrigade tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
Delftse Reddingsbrigade

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring