Omschrijving

De Delftse Watervrienden biedt naast ABC-zwemmen ruim 20 zwemvaardigheidsdiploma's, synchroonzwemmen en figuurdrijven. We zijn de enige zwemvereniging in Delft/Midden-Delfland die zo'n ruim aanbod in verschillende lessen heeft. Onze lessen vinden plaats op zondagmiddag en maandagavond.

Naast deze lessen bieden we ook recreatief zwemmen voor volwassenen en trimzwemmen voor kinderen met een verstandelijke beperking, een concentratiestoornis of een stoornis in het autistisch spectrum.

Interesse? Neem eens contact op voor een proefles of om te komen kijken!

Adres
Contact

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Translate

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met Delftse Watervrienden of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Aanmelden voor Delftse Watervrienden tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met Delftse Watervrienden tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
Delftse Watervrienden

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring