Omschrijving

Gymnastiekvereniging DOK-Delft is opgericht op 4 november 1947, en is dus al ruim 70 jaar een begrip in de Gymnastiekwereld en in Delft en omstreken.

Van oorsprong was DOK-Delft uitsluitend een vereniging voor jongens en heren. Het begon allemaal in een gymzaal in het centrum van de binnenstad Delft. Al snel werd er door een damesvereniging aansluiting gezocht waardoor het een gemengde vereniging is geworden, wat we tot op heden nog steeds zijn.

DOK-Delft is een levendige, gezellige en veelzijdige gymnastiekvereniging die altijd volop in ontwikkeling is. Onze goed opgeleide train(st)ers / begeleiders zorgen ervoor dat ieder lid een passend plekje vindt binnen onze vereniging waar het op zijn/haar eigen niveau veilig en in een goed sportklimaat kan gymmen/turnen.

Onze trainers, begeleiders, leden, vrijwilligers, bestuur en betrokkenen hebben ieder voor zich veel passie voor de turnsport.

Positiviteit, sfeer en veiligheid staan in alle lessen bovenaan!

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Translate

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met DOK Delft of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Aanmelden voor DOK Delft tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met DOK Delft tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
DOK Delft

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring