Omschrijving

Concordia is een club met een rijke traditie. We zijn een omni-sportvereniging. Een leven lang sporten maken wij mogelijk via voetbal, tennis, golf en cricket. Bij onze vereniging is er een goede balans tussen recreëren en presteren. Met elkaar sporten of als vrijwilliger actief zijn binnen de club geeft veel mensen een speciale en jarenlange band met de club. Na de sport is het gezellig in het clubhuis en worden er regelmatig evenementen georganiseerd.Voor jong tot oud, bij onze vereniging is er een plek en uitdaging voor iedereen. Daarom nodigen wij jou graag uit om een kijkje te nemen.

Adres
Contact

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Translate

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met DSV Concordia of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Aanmelden voor DSV Concordia tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met DSV Concordia tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
DSV Concordia

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring