Omschrijving

Gezond van binnen, stralend van buiten.

Zie, hoor, voel, ruik... beweeg en leef!

Ervaar de positieve energie tijdens en na het bewegen bij de diverse groepstrainingen of 1 op 1 beweegconsulten van Happi-Tess. Beweeg op je eigen niveau in de groep.

  • Ga voor een vrolijke matig intensieve groepstraining Mindful Bewegen waarin we diverse oefeningen doen, power wandelen of joggen en ontspannen met een mindfulness oefening/cooling down in de natuur.
  • Of kom mee doen met de pittigere, speelse groepstraining Run & Workout. We warmen eerst goed op, lopen 20 minuten hard, doen aan loopscholing en gaan voor diverse spierversterkende oefeningen. Gegarandeerd zweten!
  • Wil je minimaal een half uur met een prettige ademhaling kunnen hardlopen? In de 5 weekse cursus HarT-lopen leer je je bewust te worden van je loophouding, kracht en energie in je lichaam. Je krijgt een hardloopschema, spierversterkende- en ademhalings/mindfulness oefeningen.
  • Voel je weer fit, gezond en happy na de 1 op 1 beweegconsulten. We werken in de natuur aan je conditie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid met een persoonlijk beweegplan voor jou. Geef jezelf het mooiste cadeau: Beweeg voldoende!

Verbeter je gezondheid stap voor stap. https://www.happi-tess.com/

 

Adres
Contact

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Translate

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met Happi-Tess of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Aanmelden voor Happi-Tess tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met Happi-Tess tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
Happi-Tess

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring