Omschrijving

Frederik Hendrik te Delft is een gezellige handboogsportvereniging waar sfeer voorop staat. De vereniging is opgericht in 1867 (origineel als gewone schietvereniging) en heeft meer dan 130 leden. De leeftijd van de leden varieert van 12 tot 80 jaar. Behalve dat boogschieten geschikt is voor alle leeftijden, is het ook geschikt voor mindervaliden. Iedereen is welkom om zich aan te melden voor een beginnerscursus en een keertje te komen boogschieten! Je kunt bij ons boogschieten met een compound, recurve of houten boog, iedereen is welkom om mee te doen aan de verschillende disciplines.

Adres
Contact
Social Media

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Translate

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met HBSV Frederik Hendrik of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Aanmelden voor HBSV Frederik Hendrik tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met HBSV Frederik Hendrik tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
HBSV Frederik Hendrik

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring