Omschrijving

Infinity Defense biedt zelfverdediging voor meiden en vrouwen vanuit het Stay Away programma van de IKMF (International Krav Maga Federation). Onze missie is om vrouwen (nog) weerbaarder te maken tegen alle vormen van (seksueel) geweld en intimidatie. Technieken zijn gebaseerd op natuurlijke instincten van het lichaam waardoor snel en voor iedereen goed aan te leren. Naast dat er regelmatig cursussen worden geboden is er ook een vaste les op de woensdagavond in de gymzaal aan de Colijnlaan. Leeftijd vanaf 13 jaar.

Adres
Contact

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Translate

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met Infinity Defense of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Aanmelden voor Infinity Defense tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met Infinity Defense tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
Infinity Defense

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring