Omschrijving

CKV DES is de oudste korfbalclub van Delft, de vereniging is opgericht in 1919. Korfbal is een sociale sport en een echte teamsport. De teams bestaan uit dames/meisjes en heren/jongens en is gebaseerd op samenspel. DES sluit aan bij de doelstelling van het KNKV: een leven lang korfbal. DES wil daarom haar leden in alle leeftijdscategorieën en op wedstrijd- en breedtesportniveau korfbalvaardigheden leren en deze verder laten ontwikkelen op een sportieve en gezellige manier. DES vindt respect, sportiviteit en eendracht belangrijke begrippen en dragen deze ook uit.

Adres
Contact

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Translate

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met Korfbalvereniging DES of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Aanmelden voor Korfbalvereniging DES tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met Korfbalvereniging DES tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
Korfbalvereniging DES

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring