Omschrijving

Kratos ’08 is de grootste volleybalvereniging van Delft, ontstaan vanuit de fusie van Skania en Ariston. We zijn trots op onze eigen plek op sportpark Tanthof-Zuid. Van jong tot oud kan er bij ons gevolleybald worden. We hebben namelijk een grote jeugdafdeling (6 tot 18 jaar), maar ook heren- en damesteams van promotieklasse tot 4e klasse. Dus of je nu op hoog niveau volleybalt, of pas net begint; er is een passende plek voor iedereen. Daarnaast is er in de zomer volop gelegenheid om te beachvolleyballen. Op de velden achter de sporthal kun je vrij beachen of beachtrainingen volgen.

Adres
Contact

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met Kratos ’08 of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Aanmelden voor Kratos ’08 tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met Kratos ’08 tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
Kratos ’08

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring