Omschrijving

Bij Mindful Beweegt kun je zonder prestatiedruk en met plezier in een klein groepje (4 tot 8 deelnemers) werken aan je conditie, ontspanning en focus!

Op zoek naar beweging, meer mindfulness, ademhalingsoefeningen en tools die je in het dagelijks leven in kunt zetten? Dan is de Loopgevoel cursus een aanrader. De cursus start meerdere malen per jaar op wisselende dagen en locaties. Geef het gerust aan als je een voorkeur hebt.

Gezellig wekelijks een uurtje sporten op een speelse manier en zonder prestatiedruk ? Kijk eens bij de training Mindful Beweegt Actief! Op maandag trainen we om 19.30 uur bij Kerkpolder, op dinsdag om 19.30 uur in Rijswijk Buiten (als het donker is) en het Wilhelminapark Rijswijk (bij licht).

Vragen? Stel ze gerust: info@mindfulbeweegt.nl of bel/app 0647480263

Beweeg je met me mee? Ik kijk ernaar uit!

Hartelijke groet, Marjet Loning

Adres
Contact

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Translate

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met Mindful Beweegt of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Aanmelden voor Mindful Beweegt tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met Mindful Beweegt tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
Mindful Beweegt

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring