Omschrijving

Bij Mindful Beweegt kun je zonder prestatiedruk en met plezier 1-op-1 of in een klein groepje (4 tot 8 deelnemers) werken aan je conditie, ontspanning en focus!

Wandelcoaching
Bij de wandelcoaching werk ik via de effectieve Mindful Run methode. Ik ben Mindful Run® Nederland opgeleid. Lichaamsbeweging zonder prestatiedruk in combinatie met ademhaling, cognitieve en mentale coaching in de buitenlucht.

Loopgevoel cursus
Ken je dat gevoel nog, dat je als kind had tijdens het buitenspelen?
Vrij, energiek en opgaand in het spel…helemaal in het hier en nu! Je liep, je rende, je sprong, je huppelde…je zag een beestje of bloemetje, keek ernaar en verloor je in het moment.

Als je dat gevoel terug weet te halen…dat is het LOOPGEVOEL!
De cursus LOOPGEVOEL helpt je om dat gevoel weer te raken. We doen dit met de inzet van het speelkwartier (spel), Tabata (spierversterkende oefeningen), bewustwordingsoefeningen, wandelen, hardlopen en plezier! Tijdens deze 10-weekse cursus bouwen we het hardlopen steeds iets verder op. Zonder prestatiedruk en op je eigen tempo.

Loopgevoel wandelcursus
Wil je wel wandelen, maar niet hardlopen? Dan is de Loopgevoel wandelcursus misschien wel iets voor jou!

Mindful Beweegt Actief! 🏋🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🧘🏻‍♀️💚
Zin om wekelijks een uur buiten te sporten zonder prestatiedruk en in een klein groepje (max 8 deelnemers)? Spreekt een gevarieerde combinatie van inspanning (spierversterkende en cardio oefeningen op lage/medium intensiteit), (hard)lopen, ontspanning (yoga, meditatie, bodyscan) en plezier je aan? Dan is de wekelijkse training Mindful Beweegt Actief! misschien wel iets voor jou!

Vragen? Stel ze gerust: info@mindfulbeweegt.nl of bel/app 0647480263

Loop je met me mee? Ik kijk ernaar uit!

Hartelijke groet, Marjet Loning

Adres
Contact

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met Mindful Beweegt of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Aanmelden voor Mindful Beweegt tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met Mindful Beweegt tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
Mindful Beweegt

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring