Omschrijving

Dans en spel 2 t/m 4 jaar

Dans en spel is een speelse bewegingsles voor ouder en kind waarin plezier en samenspel  centraal staat.

Samen zingen, dansen en spelen helpt om de interactie en de verbinding  tussen ouder en kind te ontwikkelen. Je leert elkaar beter kennen en bouwt een hechte band op.

De les wordt gegeven in de belevingswereld van je peuter/kleuter. Om de beweging en creativiteit te ondersteunen gebruiken we materiaal zoals een ballon, veer, sjaal of hoepel. In de groep 3 - 4 jarigen staat een thema centraal zoals de speeltuin, het strand, een jaargetijde, een knuffel of een prentenboek.

Spelenderwijs wordt je kind zich meer bewust van zichzelf, zijn eigen lichaam en de mensen en de ruimte om hem heen. Je kind ontwikkelt zijn motoriek en zelfvertrouwen.

In de les worden handvatten gegeven om positieve aanmoediging te geven aan je kind. Hierdoor  schep je een omgeving van geborgenheid en veiligheid waarin je kind zelfstandig kan ontdekken en leren.

Samen bewegen jullie op verschillende muzieksoorten van piano, gitaar, cello, viool en trommel en maken jullie kennis met de liedjes van bijvoorbeeld Ageeth de Haan, Juf Roos, Dirk Scheele.

Locatie: KDV Kindergarden Buitenhof

Zaterdagochtend, Korte cursus 4 lessen

Adres
Contact
Social Media
Sportcategorie
Kennismaking aanvragen

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met Moving Together of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Aanmelden voor Moving Together tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met Moving Together tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
Moving Together

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring