Omschrijving

Neo Yoga Delft is in 2011 opgericht door Gemma en David. Na een reis van anderhalf jaar door Azië waarin ze lessen volgden bij verschillende leraren in India en een Yoga Teacher Training afronden aan de voet van de Himalaya, hebben ze bij terugkomst Neo Yoga Delft geopend. In het begin verzorgden ze alle lessen samen zelf. Voordat ze naar Azië afreisden hadden Gemma en David al aardig wat lessen gevolgd bij yogastudio’s in Nederland, maar eenmaal in India werd yoga echt onderdeel van hun leven. De Indiase aspecten willen we graag in de yogastudio laten terugkomen, bijvoorbeeld door ook meditatie en pranayama lessen aan te bieden. Daarnaast vinden we het belangrijk om niet ‘te moeilijk’ te doen over yoga. Kijk op onze website voor alle info!

Adres
Contact
Social Media

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Translate

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met Neo Yoga Delft of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Aanmelden voor Neo Yoga Delft tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met Neo Yoga Delft tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
Neo Yoga Delft

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring