Omschrijving

Wij zijn Origin Sport en werken - de naam zegt het al - vanuit de basis. Jij bepaalt waar je naar toe wilt groeien en wij helpen je dat doel te behalen. Wij geven je de tools om het maximale uit jezelf te halen en dagen je uit te blijven groeien. Wij streven ernaar om een veilig sportklimaat te creëren waar mensen met plezier naartoe gaan.

Wij bieden judo lessen vanaf 4 jaar (Origin Judo Academy), boksen en bootcamp lessen vanaf 15 jaar (Origin Team) aan. Weliswaar verschillende disciplines, maar toch kan door regelmatig samen te trainen veel van elkaar worden geleerd. Een nieuwe invalshoek kan jouw groei stimuleren.

Adres
Contact

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Translate

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met Origin Sport of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Aanmelden voor Origin Sport tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met Origin Sport tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
Origin Sport

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring